Elkészítés: A csirkemelleket szeletekre vágjuk, kicsit kiklopfoljuk. A hússzeleteket sózzuk, borsozzuk, megszórjuk szárnyas fűszerkeverékkel, és kevés olajon elősütjük.
A trappista sajtot lereszeljük. A bacont és az újhagymát apróra vágjuk. Összekeverjük a reszelt sajtot, a tejfölt, a bacont és az újhagymát. Ízesítjük sóval és borssal.
Egy tepsibe fektetjük az elősütött csirkemellszeleteket. Mindegyikre halmozunk a sajtos-tejfölös keverékből, és előmelegített sütőben 20-25 perc alatt megsütjük.
Köretnek párolt zöldséget készítettem mellé. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.