Elkészítés: Egy kerek jénai tálat sűrűn kibélelünk szeletelt baconnel.
Ujjnyi szeletekre vágjuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzunk, megszórjuk kevés szerecsendióval. A fűszerezett csirkemelleket először lisztbe, majd
tojásba forgatjuk.
Egy sort beleteszünk a szalonnával kibélelt jénaiba. Megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Ezt addig folytatjuk, míg a jénai megtelik. Ha marad tojás, azt a tetejére öntjük. Visszahajtjuk a szalonnákat, lefedjük alufóliával, kb. 40 percig sütjük. Levesszük róla a fóliát, és tovább sütjük, míg szép piros lesz a szalonna.
Amikor kész, kicsit hűlni hagyjuk, és mint a tortát úgy szeleteljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.