Elkészítés: Egy kerek jénai tálat sűrűn kibélelünk szeletelt baconnel.
Ujjnyi szeletekre vágjuk a csirkemellet, sózzuk, borsozzunk, megszórjuk kevés szerecsendióval. A fűszerezett csirkemelleket először lisztbe, majd
tojásba forgatjuk.
Egy sort beleteszünk a szalonnával kibélelt jénaiba. Megszórjuk reszelt füstölt sajttal. Ezt addig folytatjuk, míg a jénai megtelik. Ha marad tojás, azt a tetejére öntjük. Visszahajtjuk a szalonnákat, lefedjük alufóliával, kb. 40 percig sütjük. Levesszük róla a fóliát, és tovább sütjük, míg szép piros lesz a szalonna.
Amikor kész, kicsit hűlni hagyjuk, és mint a tortát úgy szeleteljük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.