Elkészítés: A csirkemelleket keresztben ujjnyi vastag szeletekre vágom. Sóval, fehérborssal, némi rozmaringgal és az apróra vágott hagymával az olívaolajban gyorspácot készítek, amivel áthúzom a szeleteket. A padlizsánt felszeletelem, besózom, gyengén borsozom és állni hagyom.
Forró serpenyőben a hússzeleteket hirtelen mindkét oldalukon megsütöm. Közben a padlizsánszeleteket alaposan lecsepegtetem, és szintén megsütöm a pácolt hús után maradt zsiradékon.
A csirkemellet a padlizsánnal körítve tálalom. Frissen darabolt, kevés balzsamecettel, olívaolajjal meglocsolt uborkával, paradicsommal tálalom, amit megszórok vágott petrezselyemzölddel és őrölt rózsaborssal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.