Elkészítés: A citrom héját lereszeljük, a levét kinyomjuk. A fokhagymát összezúzzuk, a petrezselymet és a mentát metéltre vágjuk. Az olajat a citromlével, a citromhéjjal, a fokhagymával, a zöldfűszerekkel, a sóval, borssal összekeverjük. A csirkemellfilét fóliába burkolva enyhén kiklopfoljuk, és a fűszeres keverékkel bekenjük. A salátalaveleket megmossuk, szárazra itatjuk, a vastag ereit kivágjuk: a csirkeszeleteket először a salátalevélbe, majd a szalonnaszeletekbe burkoljuk, és nem túl forró grillen gyakran forgatva - a mérettől függően - kb.10-15 percig sütjük. Roston sült padlizsán, cukkini és krumpliszeletek remekül illenek hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.