Elkészítés: A citrom héját lereszeljük, levét kinyomjuk. A fokhagymát összezúzzuk, a petrezselymet és a mentát finomra vágjuk. Az olajat a citromlével, a citromhéjjal, a fokhagymával, a zöldfűszerekkel, a sóval, borssal összekeverjük. A csirkemellfilét enyhén kiklopfoljuk, és bekenjük a fűszerkeverékkel. A megmosott, szárazra itatott salátalevelek vastag középső ereit kivágjuk, körbetekerjük velük a csirkeszeleteket. Ha ez megtörtént, a szalonnával is betekerjük. A tepsibe kevés olívaolajat öntünk, és fedő alatt puhára sütjük őket, majd levéve a fedőt megpirítjuk.
Rizzsel, grillezett zöldségekkel vagy friss görög salátával tálaljuk. Én csináltam hozzá már karikákra vágott tepsis krumplit is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.