Elkészítés: Megsütjük a palacsintákat, majd egy kicsit félretesszük őket.
A hagymát lereszeljük, a fokhagymát összezúzzuk, majd forró olajban megpirítjuk. A csirkét apró kis darabokra vágjuk, hozzáadjuk a hagymához és a fokhagymához. Beletesszük a sót, a borsot, a rozmaringot és az ételízesítőt. Mikor már fehér a hús, feltöltjük tejjel, megvárjuk, amíg felforr. Belemorzsoljuk a juhtúrót, korianderrel és petrezselyemmel fűszerezzük. Ha túl híg lenne, liszttel besűrítjük.
Egy tepsit kikenünk olajjal, az alját beterítjük palacsintával. Erre öntjük rá a csirkés ragut szépen elegyengetve, hogy mindenhová egyenlően jusson. A tetejét újfent palacsintával borítjuk be. Végül ízlés szerint sajtot reszelünk rá, és előmelegített sütőben kb. fél órát sütjük (amíg megpirul rajta a sajt). Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.