Elkészítés: A hagyma zöldjét szeleteljük. A hagyma fehér részét olajon üvegesre dinszteljük, majd hozzáadjuk a rizst, sót, borsot és 2 csésze vízzel felöntjük. 20 percig főzzük. A gombát megtisztítjuk, szeleteljük és a még meleg rizshez adjuk, hűlni hagyjuk. A bazsalikomot megmossuk, lecsepegtetjük és apróra vagdossuk, a csirkehúst apró kockákra vágjuk. Összekeverjük a rizzsel. Elkészítjük az öntetet, belekeverjük a bazsalikomot is, majd a salátához adjuk és 30 percig érleljük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.