Elkészítés:
1.) A jégsalátát megmossuk, csíkokra vágjuk. A spárga levét leöntjük, a spárgát 2 cm-es darabokra vágjuk. (Lehet frissből is készíteni, ez esetben enyhén sós-cukros vízben meg kell párolni.)
2.) A csirkemellet felkockázzuk, megfűszerezzük, és kevés olajon egy teflonban pirosra pirítjuk.
3.) A tejfölt összekeverjük 6-7 evőkanál majonézzel, kicsit megsózzuk, borsozzuk.
4.) A jégsalátát, a spárgát, a húst, és a lecsöpögtetett kukoricát egy mély salátás tálba tesszük, összekeverjük, majd leöntjük a tejfölös dresszinggel, és alaposan összekeverjük. Reszelt keménysajttal megszórjuk a saláta tetejét, úgy kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.