Elkészítés: A brokkolit rózsáira szedjük. Sós, szódabikarbónás vízben 8-10 percig főzzük (ha fagyasztott brokkolit használunk, annak 5-6 perc is elég). Óvatosan leszűrjük.
Elkészítjük a besamelmártást. A vajon megfuttatjuk a lisztet, felöntjük a tejjel, és habverővel kevergetve addig forraljuk, míg besűrűsödik. Ízesítjük sóval, borssal, ételízesítővel, szerecsendióval.
A brokkolit egy jénaiba vagy tepsibe rakosgatjuk, bevonjuk a mártással, és sajttal megszórva sütőben 180 fokon addig sütjük, míg a sajt szép színt kap /kb. 10-15 perc/. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.