Elkészítés: A tésztához a vizet fölforraljuk a margarinnal és a kakaóval, kicsit hagyjuk hűlni. Addig a lisztet összeszitáljuk a szódabikarbónával, hozzákeverjük a cukrot, és a langyos krémhez adjuk, csomómentesre keverjük. Hozzátesszük a joghurtot, a tojást, a citromhéjat és az apróra tört csokoládédarabokat. Előmelegített sütőben, 180 fokon 20 percig sütjük.
A mázhoz a joghurtot, a porcukrot, a kakaót, a margarint és a vaníliás cukrot összemelegítjük. Mikor már szép krémes, hozzáadjuk a mogyorót is, majd a meleg tészta tetejére kenjük, és hagyjuk megszáradni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.