Elkészítés: A tésztához a tojássárgákat a cukorral habosra kikeverem, lassan hozzáadom a vizet, majd a darált diót, végül a kakaóporral és sütőporral elkevert lisztet. A tojásfehérjét kemény habbá felverem, és óvatosan a csokis masszába forgatom. Sütőpapírral bélelt 34x32 cm-es tepsibe simítom, és 180 fokon megsütöm. Amikor kisült, a tésztát kettévágom.
A krémhez a margarin a porcukorral habosra kikeverem, kettéosztom. Az egyik felébe belekeverem a gesztenyemasszát és az ízlés szerinti rumot. A vaníliás pudingot a szokásos eljárással felfőzöm, amikor kihűlt, a maradék margarinos krémmel összekeverem.
Az alsó lapra előszőr a gesztenyés krémet kenem egyenletesen, erre pedig a vaníliás krémet, végül befedem a másik csokis tésztalappal.
A csokoládét gőz felett felolvasztom, simára keverem a margarinnal és az olajal, és a tészta tetejét bevonom vele. Olvasztott fehércsokival díszítem.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.