Elkészítés: A tészta hozzávalóiból egy nagy tepsiben vizes kakaós piskótát készítek, és kb. 30 perc alatt 150 fokon megsütöm.
A vaníliás krémhez a tojásfehérjét felverem, mikor a hab kemény, a cukor felét belekeverem. Közben a tejet felforralom, a pudingokkal és a maradék cukorral kemény krémet készítek belőle. A forró krémhez hozzáadom a keményre vert habot, és 5-8 percig állandó keverés közben összefőzőm.
A kész krémet a csokis piskótára simítom, majd a keményre vert tejszín a tetejére kenem. A fehér tetejét díszíthetjük kakaóporral, csokireszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.