Elkészítés: 1. Gőz fölött olvasszuk meg a darabokra tört csokoládét.
2. Tegyük a kekszeket egy tepsire, majd kenjük meg őket az olvadt csokival. Szórjuk meg a csokibevonatos kekszeket kókuszreszelékkel, majd tegyük a tepsit a mélyhűtőbe 5 percre, hogy a csokikrém megdermedjen.
3. Vegyük ki a tepsit a mélyhűtőből, és fordítsunk meg 4 kekszet. Tegyünk 1-1 gombóc vaníliafagyit a felfordított kekszekre, majd egy kenőkés segítségével lapítsuk ki őket, hogy a kekszek széléig érjen a fagyi. Helyezzük a maradék 4 kekszet csokis felével felfelé a fagyis kekszekre, kis szendvicseket képezve, majd azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.