Elkészítés: A tészta hozzávalóiból vizes piskótát sütünk az alábbi módon:
a tojásokat kettéválasztjuk, majd a fehérjét elkezdjük felverni. Először a vizet keverjük hozzá, ha már nem folyós a hab, aztán jöhet kanalanként a cukor, utána egyenként a tojások sárgája, végül a sütőporral elkevert liszt. Ne keverjük agyon, csak hogy egynemű legyen. Kettévesszük, és az egyik felébe teszünk ízlés szerint 1-2 evőkanál kakaót. Két kerek tortaforma aljára teszünk sütőpapírt, majd a széleit kikenjük margarinnal, kilisztezzük, megtöltjük a tésztával, és mehet a sütőbe, közepes lángon fél óra alatt megsül.
Ha csak egy formánk van, vegyük ketté a hozzávalókat, és külön-külön keverjük ki a tésztát, majd egymás után süssük, hogy ne essen össze a hab, amíg sül az első adag.
Borítsuk ki a piskótákat, és hagyjuk teljesen kihűlni őket, mielőtt kettévágjuk, hogy ne morzsalékosodjanak.
A krémhez pár evőkanál tejben keverjük ki a pudingport csomómentesre. A többi tejet forraljuk fel, közben tördeljük bele a csokit. Ha felolvadt, hozzáadjuk a kikevert pudingport, és összefőzzük, majd hagyjuk kihűlni, de közben gyakran keverjük fel, hogy ne keletkezzen hártya rajta. Már most nagyon sűrű a krém. A margarint keverjük habosra a porcukorral, végül dolgozzuk össze a már kihűlt pudingos krémmel.
A félbevágott piskótákat töltsük meg ezzel a krémmel, a kakaós piskóta kerüljön legalulra, majd váltakozva a többi. A maradék krémmel kenjük be kívülről is. Lehet még díszíteni olvasztott csokoládéval, tejszínhabbal... stb. kedv szerint.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.