Elkészítés: Egy nagyobb edényben vizet forralunk. Mikor a víz felforrt, az edényre teszünk egy kisebbet, amiben felolvasztjuk a csokoládét és a vajat.
Egy másik edényben habosra keverjük a tojások sárgáját a cukorral, hozzáadjuk a lisztet és az olvasztott csokit. A tojásfehérjéket habbá verjük, és óvatosan a csokis masszába forgatjuk.
Kivajazunk 4-5 hőálló csészét vagy pici sütőtálat, és elosztjuk benne a masszát. Egy tepsibe 1 cm magasan vizet öntünk, ebbe állítjuk a tálkákat, és 20-25 perc alatt 200 fokon megsütjük. (A masszának fel kell jönnie, a tetejének pedig egy kicsit megpirulni...)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.