Elkészítés: A rizst fazékba tesszük, hozzáöntjük a rizshez képest egyszeres mennyiségű vizet, sózzuk, és ha felforrt, lassú tűzön addig főzzük, amíg a folyadékot felveszi. Ekkor felöntjük a rizshez képest dupla mennyiségű tejjel, és lassú tűzőn készre főzzük.
A tojásokat szétválasztjuk, a sárgákat a cukorral fehéredésig keverjük, majd beleforgatjuk a langyos rizsbe, és a tojásfehérjehabbal lazítjuk. Kerek kivajazott tortaformába öntjük, egyenletesen eligazítjuk, és 190 fokos sütőben 20-25 perc alatt készre sütjük.
Amíg kihűl, elkészítjük a krémet. Ehhez a tejszínt habbá verjük, beleszórjuk a kakaóport, beleöntjük a rumaromát, összeforgatjuk. A habot a kihűlt tortára simítjuk, a tetejét megszórjuk reszelt csokival, majd egy órára hűtőbe tesszük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.