Elkészítés: A joghurtot simára keverem a cukorral és a liszttel, majd a tojást, a sót és a sütőport is hozzáadom. Alaposan kikeverem az egészet. A csokoládét a reszelő legdurvább fokán lereszelem vagy nagyon apróra összevágom és beleforgatom a tésztamasszába. Egy őzgerinc formát vagy egy hosszúkás, keskeny tepsit kivajazok és kevés liszttel meghintek, majd belesimítom a csokoládés tésztát. Előmelegített, forró sütőbe tolom, de a lángot 10 perc múlva mérsékelem. 30-40 percig sütöm. Mielőtt kivenném a sütőből, ellenőrzöm, megsült-e. Még melegen deszkára borítom, de csak akkor szeletelem ha kihűlt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.