Elkészítés: A porcukrot a tojásokkal, a vaníliás cukorral habosra keverjük, majd belekeverjük a margarint. Hozzáadjuk az apróra vagdalt mandulát, a fahéjat, és a sütőporral elkevert lisztet. A hozzávalókat egynemű tésztává gyúrjuk, és 1 órát pihentetjük. Lisztezett deszkán átgyúrjuk, majd 4 mm vastagra nyújtjuk, lisztbe mártott nagyobb és kisebb pogácsaszaggatóval korongokat szaggatunk belőle. Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, és 180 fokon aranybarnára sütjük. Rácsra téve kihűtjük, meglocsoljuk olvasztott csokoládéval, és megszórjuk szeletelt mandulával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.