Elkészítés: 1. A tésztához a lisztet, a sót és a margarint összemorzsoljuk, és kanalanként adjuk hozzá a vizet. Összedolgozzuk, majd gömbölyűre formázzuk.
2. Nyújtsuk ki a tésztát köralakúra, 2,5 cm-rel nagyobb legyen, mint a piteforma. Hajtsuk négybe a tésztát, majd a sütőformában hajtsuk szét, és nyomkodjuk a forma aljára és oldalára. A szélét kifelé hajtsuk vissza.
3. A töltelékhez egy lábasban olvasszuk fel a margarint és a csokit. Vegyük le a tűzről. Tegyük bele a sűrített tejet, a lisztet, a tojásokat, a vaníliát és a sót, majd alaposan dolgozzuk össze. Adjuk hozzá a kókuszreszeléket és a diót is.
4. Öntsük a masszát a nyers pitetésztára. Süssük addig, amíg a tészta közepébe szúrt fogpiszkálót tisztán tudjuk kihúzni. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.