Elkészítés: A tojásfehérjéket a vízzel és egy csipet sóval felverjük, majd apránként hozzáadjuk a kristálycukor felét, kemény habbá verjük. A tojások sárgáját habosra keverjük a maradék cukorral és a vaníliás cukorral. A felvert fehérjébe tesszük felváltva a sárga masszát és a kakaóval elkevert lisztet. A masszát formába öntjük, és 45 perc alatt előmelegített sütőben megsütjük.
A krémhez a tejszínt és csokoládét felmelegítjük, lehűtjük és hűtőbe tesszük, hogy egy kicsit megszilárduljon.
A vajat és a porcukrot habosra keverjük, és hozzáadjuk a csokis-tejszínes masszát, alaposan kikeverjük.
A piskótát 2 lapba vágjuk, és megtöltöttük a krémmel, a tetejére és az oldalára is került krém. Díszítésként megszórtam kókuszreszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.