Előkészítés: Az étcsokoládét darabokra törjük, tördeljük, és 2 evőkanál vízzel felolvasztjuk. A cukrozott citromot, narancsot apróra vágjuk.
Elkészítés: A felolvasztott csokoládéhoz hozzáadjuk a tojást, és alaposan kikeverjük. Beledolgozzuk a porcukrot, a darált diót, az apróra vágott citromot, narancsot és a mandulát. A nyújtódeszkát bőven meghintünk kristálycukorral, ráborítjuk a keveréket, és szalámirudat formálunk belőle. A cukorban alaposan megforgatjuk. A rudat szorosan sütőpapírba/alufóliába csomagoljuk, és legalább 1 napig állni hagyjuk. Felszeletelve tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: másnap
1 szelet: 373 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.