Elkészítés: Feltesszük a zöldségeket és a babot a megtisztított csülökkel egy kuktába főni, mintha bablevest készítenénk. A fűszereket is beletesszük. Mikor majdnem teljesen puha a csülök, levesszük a kukta fedelét, és szépen lassan hagyjuk, hogy a lé lefőjjön. Amikor már kezd a hús leválni a csontokról, óvatosan kivesszük a léből, majd a csontokat eltávolítva apró kockákra vágjuk a húst, és visszahelyezzük az edénybe. Hozzáadunk 2-3 evőkanál curryt, majd kukoricakeményítővel besűrítjük. Rizzsel tálaljuk. Adhatunk hozzá édes kompótot, ami még pikánsabbá teszi.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.