Elkészítés: A csülköt fűszeres vízben (babérlevél, tárkony, bors, mustármag, koriander, borsikafű, hagyma, só) puhára főzőm. A megtisztított burgonyát kockákra vágom, sütés előtt leszárítom, bő forró olajban megsütöm.
Egy tepsi aljára teszem a sült burgonyát, rá a megfőzött, félbevágott csülköt, és beborítom az alábbi öntettel: a juhtúrót villával összetöröm, felöntöm tejszínnel, beleteszem a finomra vágott fokhagymát és az apróra vágott kaprot, majd simára keverem.
Kevés zsemlemorzsával meghintem és 20 percig forró sütőben sütöm.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.