Elkészítés: A csirkemellfiléket kiklopfoljuk, sózzuk, majd kevés zsiradékon lesütjük (natúr). A szép fehér szeleteket kiolajozott tepsibe helyezzük egymástól távol. A fokhagymát ledaráljuk, ezzel bőségesen bekenjük a szeleteket. Megszórjuk finomra vágott bazsalikommal, majd félkarikára vágot cukkinit helyezünk a szeletekre. Ha ez megvan, a cukkinira mehet 1-1 szelet friss paradicsom. A trappista sajtból vékony szeleteket vágunk, és ráhelyezzük a paradicsomos, cukkinis, bazsalikomos, fokhagymás csirkemellekre. Mielőtt beraknánk a sütőbe, meglocsoljuk kevés száraz fehérborral, hogy az ételünk ne száradjon ki. Mikor minden megvan, mehet be a sütőbe 150 fokra, 5-10 percre. A sütésnél elég annyit elérnünk, hogy a szeletekre szépen ráolvadjon a sajt és kicsit megpiruljon. Az étel körete lehet akár párolt rizs is. Jó étvágyat kívánok!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.