Elkészítés: A tésztát sós vízben kifőzöm. A cukkinit vajon sóval, borssal párolom csak pár percig (!), nem kell, hogy nagyon megpuhuljon. A sonkát csíkokra vágom, a sajtot nagylyukú reszelőn lereszelem. A két tojást kikeverem a tejföllel, sózom, borsozom. Egy kivajazott jénaiba teszem a tészta felét. Erre kerül a cukkini, majd rá a tészta másik fele. Leöntöm az egészet a tojásos tejföllel, hogy mindenhova jusson. egyenletesem elosztom az egész tetején a sonkát, rászórom a reszelt sajtot, és előmelegített sütőben sütöm 20-25 percig lefedve, majd tető nélkül, amíg szépen megpirul. Sonkát néha teszek a cukkinis rétegre is, ilyenkor több sonka kell értelemszerűen.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.