Elkészítés: A csirkemellet felszeljük, majd besózzuk. Pici olajat öntünk a serpenyőbe, majd ha felmelegedett, a csirkemellet beletesszük, és süttni kezdjük. Idővel megfűszerezzük curryvel, és az előzőleg apróra vágott petrezselyemmel meghintve sütjük tovább. Amikor megfordítjuk, ügyeljünk arra, hogy mindkét felén legyen perezselyem és curry is.
A lecsót a szokásos módon készítjük: felvágjuk a hozzávalókat vékony szeletekre, besózzuk. Nagyon kevés olívaolajon serpenyőbe tesszük először a paprikát, kis idő múlva a paradicsomot. Letakarva puhára pároljuk őket együtt, ha puha, fedő nélkül hagyjuk, hogy elpárologjon a leve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.