Elkészítés: A lencsét áztassuk be pár órára. Ha vörös lencséből készítjük, a főzési idő felére csökken. Hámozzuk meg és daraboljuk fel a krumplit, aprítsuk fel a hagymát és fokhagymát. Az olajon pároljuk üvegesre a hagymát, majd szórjunk rá egy csapott evőkanál curryt (ízlés szerint lehet csípős is), majd öntsük hozzá a lencsét és a burgonyát. Öntsük fel annyi vízzel, hogy bőven ellepje, majd főzzük közepes lángon fél-háromnegyed órát, időnként megkeverve. Akkor jó, ha sűrű masszává áll össze az egész a szétfőtt burgonyától.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.