Előkészítés: A mangót meghámozzuk, a húsát vékony szeletkékre üvágjuk. A narancsokat kettévágjuk, és a gyümölcshúst óvatosan kifejtjük a héjból úgy, hogy a héj egészben maradjon, a lecsepegő levet felfogjuk. A grépfrútot vastagon meghámozzuk, a gyümölcshúst kivágjuk a hártyák közül, a lecsepegő levet szintén felfogjuk. A datolyát kettévágjuk, kimagozzuk.
Elkészítés: A mandulát serpenyőben zsiradék nélkül hirtelen megpirítjuk. Tányérra borítjuk. A gyümölcsöket a narancs- és grépfrútlével összekeverjük, és alaposan behűtjük. Tálaláskor a gyümölcsöt a narancshéjakba halmozzuk, megszórjuk a mandulával, és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra múlva
1 adag: 231 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.