Elkészítése: Az ananászt meghámozzuk, hosszában elnegyedeljük, torzsáját (a gyümölcs közepén végighúzódó, gyakorta fás részt) kimetsszük. Húsát kockákra vágjuk és a vízzel turmixoljuk. A mézzel, a citromlével meg a narancsok kifacsart levével tovább turmixoljuk. Jól behűtjük. A kétféle dinnyét meghámozzuk, magjaikat kikaparjuk, húsukból karalábévájóval kis gömböket fúrunk. A kivit meghámozzuk, vékonyan fölszeleteljük. Ezeket a gyümölcsöket csak tálaláskor keverjük az üvegtálba töltött puncsba.
Elkészítési idő: 25 perc + hűtés
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.