Elkészítés: A galuskához a kétfajta lisztet összedolgozzuk a túróval, a tojásokkal, sóval, borssal és a finomra vágott friss kaporral. A masszából gombócokat formázunk, és bő, sós, olajos, forrásban lévő vízbe tesszük. 15 perc alatt kifőzzük a galuskákat.
A csirkemellet felkockázzuk, sózzuk, borsozzuk, és meglocsoljuk szójaszósszal, chilimártással és konyakkal. Néhány percig ebben a páclében hagyjuk állni.
Egy serpenyőben pár csepp olajon megpirítjuk a finomra vágott lilahagymát. Sózzuk, majd rátesszük a pácolt csirkedarabokat, és fehéredésig pirítjuk.
A kaliforniai paprikákat felcsíkozzuk, és a piruló húshoz adjuk. Sózzuk, borsozzuk, és zellerzölddel fűszerezzük.
Mikor minden lé elpárolgott a ragu alól, felöntjük a páclével, és hozzáadjuk a durvára morzsolt dióbelet, a zúzott fokhagymát, a reszelt gyömbért, valamint a finomra vágott petrezselymet. Alaposan átkeverjük. A túrógaluskával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.