Elkészítés: A lisztet elmorzsoljuk a zsiradékkal, majd hozzáadjuk a porcukrot, a vaníliás cukrot, a sütőporral elkevert lisztet, a tojásokat. Tejföl hozzáadásával összeállítjuk a tésztát. Gáztepsi nagyságúra sodorjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk, lekvárral megkenjük, és a vagdalt dióval megszórjuk. Előmelegített sütőben 180-190 °C-on sütjük kb. 35-40 percig, pihentetés nélkül.
Ha változatossá akarjuk tenni, a nyers tészta egy részéből formákat szaggatunk, és a dió tetejére rakjuk, kissé lenyomkodjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.