Elkészítés: A tojást robotgép segítségével elkeverjük a xilittel, majd hozzáöntjük a teljesen megolvasztott margarint. Végül belekeverjük a darált diót. Közepes állagú tésztát fogunk kapni. Ha hígnak érezzük, szükség szerint keverjünk még hozzá diót.
Sütőpapírral kibélelt tepsibe 14 db kiskanálnyi adag tésztát tegyünk. (Aki különlegesebb formákat szeretne, készítse egyenes csövű habzsákkal.) A tepsit helyezzük 180 °C –ra előmelegített sütőbe. (Elektromos sütő esetén alul-felül sütésre.) 6-7 perc alatt készre sütjük. Akkor jó a tészta, ha még nem kap színt!
Ha kihűltek a korongok, baracklekvárral kettesével összeragasztjuk őket. Aki szereti, még olvasztott étcsokit is csorgathat rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.