Elkészítés: 1. A tojássárgákat a fele cukorral keverjük habosra. A tojásfehérjéket a többi cukorral verjük kemény habbá, forgassuk bele a sárga krémet, majd apránként a lisztet is. A masszából vajazott, lisztezett sütőlemezen süssünk 6 vékony, kerek lapot, 180 fokon kb. 15 perc alatt.
2. Amíg a tésztalapok hűlnek, készítsük el a krémet. Ehhez a kakaóport forrázzuk le a tejjel. A vajat a cukorral keverjük habosra, majd dolgozzuk bele a tejes kakaót is. A krémmel 5 lapot ragasszunk össze úgy, hogy a tetejére is krém kerüljön. Oldalát is bevonjuk a krémmel.
3. A félretett lapot aranybarnára olvasztott cukorral vonjuk be, és még mielőtt a cukor megkeményedne,vastag pengéjű késsel vágjuk cikkekre. Helyezzük őket a tortára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.