Elkészítés: A margarint a cukorral és a tojások sárgájával habosra keverjük. A lisztet átszitáljuk, hogy lazább legyen, és hozzákeverjük a sütőport. Az elkészített masszához adjuk. A tojások fehérjét kemény habbá verjük és azt is hozzáadjuk. Kivajazunk és kilisztezünk egy nagyméretű gáztepsit. A tészta felét a tepsi felébe öntjük. A másik feléhez hozzáadjuk a kakaót és a tepsi másik felébe kenjük. A világos tésztát meggyel, a kakaóst sárgabarackkal rakjuk ki. /Ha előtte
lisztbe hempergetjük a gyümölcsöt nem süllyed le a tésztába/. Közepes hőfokon sütjük. Ha megsült, fahéjjas cukorral megszórjuk. Így egy sütéssel kétféle sütink lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.