Elkészítés: A hozzávalókat nagyon rugalmas, klassz kis tésztává kell gyúrni. Jót tesz neki, ha áll, akár egy egész éjszakát is, de ha nincs rá mód, azonnal is süthető. Lisztezett deszkán 2-3 mm vastagságúra nyújtom, és kerek formával kiszaggatom, félbehajtva dióval, mákkal, lekvárral ízlés szerint megtöltöm, sütöm, és még forrón vaníliás porcukorba forgatom. Ha ugyanebbe a tésztába csipetnél több sót teszek, akkor stanglinak, perecnek is szaggathatom, ekkor tojással kenve, sajttal, köménnyel szórva sütöm pirosra, ropogósra. Célszerű dupla adagot készíteni, felét édesnek, felét sósnak kisütni. Olcsó, egyszerű, gyors és nagyon finom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.