Elkészítés: 1, A vöröshagymát nagyobb kockákra vágom, és egy magasfalú serpenyőben a felhevített olajon üvegesre pirítom. Hozzáadom a cukrot, és lassú tűzön elkezdem karamellizálni. Ha a cukor és a hagyma enyhén megbarnult, hozzáadom a csíkokra vágott csirkemellfilét. A fehéredő csirkemelleket megborsozom, meglocsolom a szójaszósszal és az egész citrom levével, valamint hozzáadom az Erős Pistát. Fedő alatt, alkalmanként kevés víz hozzáadásával puhára párolom.
2, Enyhén sós, olajos vízben a makarónit megfőzöm. Inkább al dente legyen a tészta.
3, A répákat és a káposztát legyalulom vagy apró csíkokra vágom. Annak érdekében, hogy rostjaik szétessenek, enyhén megsózom őket. A zöldségek levét kinyomkodom.
4, Ha a hús megpuhult, hozzáadom a legyalult zöldségeket, és addig párolom, amíg egy kicsit összeesnek. Akkor jó, ha a végén még ropogós.
5, Miután a zöldséget is átjárta a szósz és kicsit megpárolódott, hozzáadom a leszűrt tésztát, és összekeverem az egészet. Ha elég nagy serpenyőt választottunk, könnyű lesz benne egy kicsit lepirítani a tésztát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.