Elkészítés: Az édesköményről levágom a külső, kissé megbarnult részeket, alaposan megsikálom, előbb félbe, majd a feleket nagyobb szeletekre vágom, néhány szép szálat félreteszek a kis zöld levelekből, a többi zöldet majd a petrezselyemhez adom. A póréhagymát megtisztítom, felkarikázom.
Kevés olívaolajon dinsztelni kezdem a pórét, majd hozzáadom az édesköményszeleteket, kb. 5 perc után beleszórom a zsályát, majd felöntöm a zöldséglevessel. Mérsékelt tűzön 20 percig főzöm. Közben apróra vágom a petrezselymet.
Mikor a zöldségek megpuhultak, hozzáadom az összevágott zöldeket, borsozom, botmixerrel pürésítem. Sűrű, zamatos leves a végeredmény, melyet kisebb leveses csészékben, a friss, ánizsos illatú édeskömény zöldjével tálalok.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.