Elkészítés: A karajt beszórjuk magyaros fűszersóval, a fokhagymákkal megtűzdeljük, és a szokásos módon sütőben megsütjük.
Amíg sül a hús, elkészítjük a mártást: a hagymákat, a paradicsomokat és a gombákat nagyobb darabokra vágjuk (pl. normál méretű gombát elég 4 felé), és olajon elkezdjük párolni. Kb. 20 perc után felöntjük 3-4 deci vízzel, beletesszük a sűrített paradicsomot, sózzuk, borsozzuk. Amíg megsül a hús, addig főzzük a mártást, közben felöntjük vízzel, ha elfő. Figyelni kell, hogy a végén ne legyen túl híg (vizes), tehát csak kevés vizet öntsünk mindig hozzá.
Ha megsült a hús, beletesszük a mártásba, a hús alatt lévő zsírral (olajjal) együtt!!! Persze ha túl sok zsírban sült a hús, akkor nem kell mindet beletenni.
Szinte bármilyen köret illik hozzá, mi krumplipürével szeretjük, de sült krumplival vagy akár rizzsel is kiváló. Jó étvágyat!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.