Elkészítés: A szikkadt zsemléket áztassuk vízbe, majd amikor már jól megszívták magukat, alaposan nyomkodjuk ki.
Tegyük bele egy tálba a darált húst, és adjuk hozzá az alaposan kinyomkodott zsemléket, az apróra felvágott medvehagymát, a mustárt, majd ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük. Dolgozzuk össze, majd adjuk hozzá az egész tojásokat, és kézzel gyúrjuk pár percig a masszát.
A sütőformát kenjük ki margarinnal (én szilikonos formát használtam, de azt is kikentem), majd lapogassuk bele a húsos masszát.
Helyezzük előmelegített sütőbe, majd közepes hőmérsékleten süssük 65-70 perc alatt készre. A sütőből kivéve hagyjuk egy kicsit a formában hűlni, majd óvatosan fordítsuk át egy tálra.
Amíg a fasírt sül, készítsünk krumplipürét, és ezzel tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.