Elkészítés: A megmosott, meghámozott almákat cikkekre vágjuk, magházukat kiszedjük. 2 dkg cukorral, citromhéjjal, fahéjjal és a szegfűszeggel ízesítve puhára pároljuk. Levét lecsurgatjuk.
Sütőpapírral kibélelt tűzálló tálba öntjük. A tojások sárgáját a maradék cukorral habosra keverjük, hozzáadjuk a darált diót és a fehérjéből készített kemény habot, majd ráterítjük az almára.
Forró sütőben megsütjük. Ha megsült, hagyjuk kihűlni, majd megfordítjuk, a papírt lehúzzuk róla, és tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.