Az alapanyagokból készítsük el a tésztát, jól gyúrjuk át, majd nyújtsuk ki vékonyra, és kenjük meg besamelmártással. Hagyjuk száradni 10-15 percig, majd tekerjük fel és vágjuk 4 darabra.
Mindegyiket nyújtsuk ki vékonyra, majd fedjünk be a túrós töltelékkel.
A töltelékhez a túrót, a kristálycukrot, a vaníliás cukrot, a tojást és az étkezési keményítőt fokozatosan keverjük össze a tejjel. A palacsintatöltelék sűrűségű masszát 8 órán át pihentessük, hogy az összetevők jól összeérjenek. A legjobb, ha még előző nap elkészítjük a tölteléket. Mazsolával is dúsíthatjuk a túrós masszát, de ezt csak a már pihentetett töltelékhez adjuk hozzá.
A feltekert réteseket sütés előtt kenjünk meg tojással. Süssük 25 percig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.