Elkészítés: A tésztához 6 tojás sárgáját 6 kanál porcukorral kikeverjük, hozzáadunk 4 dkg kakaót, 2 kanál lisztet és a sütőport. Végül beleforgatjuk a tojások felvert habját. Lisztezett tepsibe öntjük, és mérsékelt tűznél sütjük.
Amikor a tészta megsült (tűpróba), nedves konyharuhára kiborítjuk. A tészta közepére nyújtófát helyezetünk, feltekerjük, és így hagyjuk kihűlni.
A krémhez a margarint kikeverjük a porcukorral és a vaníliás cukorral. A diót elkeverjük 5 kanál forró tejjel, majd a margarinos krémmel összedolgozzuk.
A kihűlt tésztát széthajtjuk, és megkenjük a krémmel. A nyújtófa helyére 2-3 banánt teszünk, feltekerjük, végül csokimázzal bevonjik.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.