Elkészítése: A darált kekszet összegyúrjuk a cukorral, a margarinnal és a tejjel, hogy linzertészta keménységű legyen. Egy közepes tepsibe, 30x30-as vagy egy nagyobb piteformába kevés darált kekszet szórunk, hogy ne ragadjon le, és belenyomkodjuk a keksztésztát.
A túrót, ha nagyon darabos, villával törjük össze, majd keverjük hozzá a porcukrot, a vaníliás cukrot és a habbá vert tejszínt. Az egészet a kekszre simítjuk.
A vaníliás krémport a tejjel robotgéppel kemény krémmé keverjük. Ezt a túrókrém tetejére simítjuk. Ezután a tejszínt felverjük a porcukorral, és a vaníliás krémre kenjük. A tetejére reszelt csökit szórunk, és a hűtőbe tesszük tálalásig.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.