Elkészítés: 8 tojásból a hagyományos módon piskótát sütünk. Kihűtjük, majd háromba vágjuk.
A krémhez 1 liter tejbe beáztatunk 10 púpos evőkanál grízt, jó félórát hagyjuk állni, ízlés szerint teszünk bele cukrot, majd megfőzzük. Amikor kihűlt, 30 dkg vajat keverünk bele robotgéppel, majd 20-30 dkg felaprított epret is óvatosan belekeverünk.
Az alsó lapot megkenjük a krémmel, kirakjuk szeletelt eperrel, ráhalyezünk egy piskótalapot, ezt is megkenjük, kirakjuk eperrel, befedjük a harmadik piskótalappal. Bevonjuk a krémmel, fél eperszemekkel díszítjük. Hűtőbe rakjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.