Elkészítés: A vajat 17 dkg cukorral habosra keverem, majd egyenként a tojásokat beleütöm, és simára keverem. Hozzáadom a citromhéjat és a tejet, majd beleszitálom a sütőporral elkevert lisztet. A vékonyan kivajazott, zsemlemorzsával meghintett tepsibe simítom, és előmelegített sütőben 15-20 percig sütöm. A mélyhűtött gyümölcsöt felengedem. A meggyet szitára szedve jól lecsöpögtetem, levét felfogom. A befőttlét a maradék cukorral és vaníliás cukorral felfőzöm. Az étkezési keményítőt 5 evőkanál vízzel simára keverem, és a forró meggyléhez adom. Együtt újra felforralom és besűrítem a szirupot. A gyümölcsöket a szirupba teszem, és a kihűlt tésztalapra halmozom. 2 óráig hűlni hagyom, csak utána kínálom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.