Piskóta: szét választom a tojásokat, a sárgájába beleteszem a porcukrot a vaníliás cukrot és kihabosítom. A fehérjét felverem egy csipet sóval kemény habbá. A lisztet elkeverem a sütőporral és hozzáadom a sárgájához, ehez még adok a tojásfehérje habból 2-3 kanállal, hogy lazítsam, a többi habot óvatosan keverem hozzá. Kb 180-200 fokon kezdem el sütni 20-25 percig.Krém: A mascarponèt kikeverem a porcukorral és a vaníliás cukorral, a habtejszínt felverem habbá és hozzáadom a krémhez, ezután megszínezem.Erdeigyüm.: összemelegítem a cukorral amíg elolvad és felforr egy kicsit és megvárom míg kihűl, leturmixolom, átszűröm és a felét hozzáadom a krémhez a másik a piskóta közepébe töltöm.Tükörglazúr: A cukrot és a sűritett tejet és a víz első részét összekeverem, egy edénybe öntöm és közepes lángon melegítem fel, néha megkeverem. A víz másik felét a zselatinnal összekeverem, majd félre rakom pár percre. Mikor a keverék forrni kezd leveszem a lángról és hozzáadom a megduzzadt zselatint, addig keverem amíg fel nem oldódik és meleg folyadékot ráöntöm a fehér csokira és 5 percig állni hagyom, egy habverővel néha megkeverem, majd átszűröm, ezután hozzáadom a lila gélfestéket. Ha kihült a tükörglazúr a fagyott tortára öntöm rá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.