Elkészítés: A piskótatésztához a tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét felverjük habbá, közben egyenként hozzáadjuk a tojások sárgáját, a kristálycukrot, végül óvatosan, két részletben hozzákeverjük a darált diót és a lisztet is.
A tésztát sütőpapírral bélelt, kapcsos tortaformába öntjük és 180 Celsius-fokos sütőben megsütjük.
A krémhez megfőzzük a pudingport a tejjel és a cukorral, és hűlni hagyjuk. Ha a krém kihűlt, keverjük össze az előzőleg vízgőzben felolvasztott fehér csokoládéval és a tejszínhabbal. A zselatint vízben feloldjuk és ezt is a krémhez adjuk. A krémet kétfelé osztjuk.
Az alsó tortalapra rákenjük a krém egyik felét, befedjük a másik tortalappal, a tetejét is megkenjük krémmel, és hűtőszekrénybe tesszük.
A tetejére kenjük el vékonyan a felolvasztott fehér csokoládét, és ízlésünk szerint díszítsük fel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.