Elkészítés: A lisztet összemorzsoljuk a vajjal, majd hozzáadjuk a cukrot, a tojást, a vaníliás cukrot és a sót. Az egészet jól összegyúrjuk. Hozzáadjuk a nagyon apróra vágott csokoládét, belegyúrjuk a tésztába, amit 1-2 órára a hűtőbe teszünk.
Ezután lisztezett deszkára borítjuk. A tésztát 3 mm vastagságúra nyújtjuk, s kis pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk.
A pogácsákat sütőpapírral betelt tepsibe tesszük, s 180 fokra előmelegített sütőben 10-12 percen át sütjük.
Kicsit pihentetjük, majd tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.