Elkészítés:
1.) A túrót 1 dl tejjel és a vaníliás cukorral összeturmixoljuk egy tálban.
2.) Egy másik tálban habosra keverjük a 10 dkg porcukrot és vajat.
3.) Ezután a túrót, a vajat és még 1 dl tejet összekeverjük.
4.) 2 dl tejben feloldjuk a 3 teáskanál zselatint, felfőzzük (forralni tilos!), és amikor langyosra hűlt, hozzákeverjük az elkészített túróhoz.
5.) Rétegesen formába rakjuk: túró, gyümölcs, túró, és a tetejére babapiskótát (összetördelve). Lezárjuk (lefóliázzuk) a formát, 4-5 órára a hűtőbe rakjuk, hogy jól megdermedjen. Tálalás előtt kiborítjuk az egészet egy tálra. Díszíteni lehet gyümölccsel és tejszínhabbal egyaránt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.