Előkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük. A túrót villával alaposan áttörjük.
Elkészítés: A túrót a cukorral és ízlés szerinti mennyiségű fahéjjal simára keverjük. Óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a tejszínhabot. A túrókrémet tálkákba szedjük, és a tetejét megszórjuk fahéjjal (az ügyesebbek sablon segítségével csillag-, szív- stb. alakot szórhatnak rá). Hidegen tálaljuk, szilvakompótot adhatunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 428 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.