Előkészítés: A tejszínt kemény habbá verjük. A túrót villával alaposan áttörjük.
Elkészítés: A túrót a cukorral és ízlés szerinti mennyiségű fahéjjal simára keverjük. Óvatos mozdulatokkal beleforgatjuk a tejszínhabot. A túrókrémet tálkákba szedjük, és a tetejét megszórjuk fahéjjal (az ügyesebbek sablon segítségével csillag-, szív- stb. alakot szórhatnak rá). Hidegen tálaljuk, szilvakompótot adhatunk hozzá.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 20 perc múlva
1 adag: 428 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.